Jasmin Rouge & Santal Blush by Tom Ford | Private Blend Collection

Tom Ford’un özel karışım, özel üretim parfümleri hariç diğer tüm kokuları var Türkiye’de. Şimdi haberini okuduğunuz da özel karışım olanlardan. Daha öncesinde aynı serinin Neroli Portofino (ki bu en çok tutanıdır), Tuscan Leather, Arabian Wood, Tobacco Vanille, Noir de Noir ve daha bunun gibi on tane daha özel karışım parfümü var tom Ford’un. Bu yazıya konuk olan Jasmin Rouge ve Santal Blush bu ailenin en yenileri. Şimdi detaylarını okuyacağınız bu kokuları yurt dışında giderseniz denemenizi tavsiye ediyorum. Tom Ford gibi mükemmeliyetçi bir adamın parfümlerinin de aynı daire içinde olduğunu tahmin edebilirsiniz…

Jasmin Rouge;

Şehvetli ve cüretkâr olduğu söylenen bu koku baharatlı çiçeklere doymuş bir parfüm. Zambak ve yaseminin yoğun dişiliği esmer adaçayı ve zengin baharat çeşitliliğiyle daha önce hiç kullanılmamış ve bu karışım beklenmedik etkiler oluşturabilir. Koyu kırmızı şişe ise parfümdeki haz ile pekişmiş vaziyette.

Santal Blush;

Egzotik ve gizemli bir koku yapalım bu da Santal Blush olsun demiş Tom Ford ve ekibi. Oryantal notaların hakim olduğu parfümde odunsu ve biraz çiçeksi hava yumuşak bir geçişi sağlamış. Aynı yumuşaklık pek tabiki şişe rengine yansımış…

50 ml. lik EDP şişesi $ 195 iken 250 ml. büyük sürahi boyutu ise $ 475 fiyata satışta.

Evet, kabul, uçuk fiyatlar.

2 comments
  1. Koklamasak da henüz söz konusu Tom Ford olunca içimize sinmesi an meselesi.
    Şu şişelerdeki güzelliğe bak. Dekorasyon objesi sanki.
    Sürahi boyutu mu? Tom Ford iddialı desene küçük boyu yetmeyecek demek ki sürahi boyutunu isteyeceğiz. Yani o mis kokuyu alabiliyorum.

    • Dekorasyon objesi kısmına katılıyorum Tuğba’cım. Tom Ford tizizliği düşünüldüğünde özellikle o sürahi şişenin kaliteli ve evladiyelik bir şişe olduğunu tahmin etmek güç değil.

Yorum ||| Comment