Parfums Intimes, Victoria’s Secret Brands

Güzel olan şeylere her hatun gibi benim de zaafım var. Biz seviyoruz işte soft, ışıltılı, şeffaf, pastel tonlarda, bazen vamp şeyleri.. Kıyafettir, parfümdür, makyajdır, narinliktir.. Allah  bizi de böyle yaratmış işte :) Allah’ım seni seviyorum herşey için ve beni böyle yarattığın için :) Belli bir süredir Victoria’s Secret’da Parfums Intimes adıyla dupduru güzelliği ile parfümler salınmakta. Bir Fransız parfümü olan Parfums Intimes, her ilerleyen günde de bu parfümün yelpazesi genişlemekte.. VS Türkiye’ye parfüm ve kozmetik göndermediği için kokularını bilmiyorum ama elbette tahmin ediyorum :)

Parfum Intimes Cashmere Vanilla Jasmine Eau de Parfum

Cashmere Vanilla Jasmine

Vanilya, mor orkide, erz ağacı ve kedi otunun yaseminle sıcak bir birleşimi. Yumuşacık diye tabir edilebilecek bir parfum.

Parfum Intimes Satin Rose de Mai Eau de Parfum

Satin Rose de Mai

Gül, hanımeli, pembe greyfurt ve mandalinanın cilt üzerinde saten gibi dalgalanması… Biraz çiçek biraz meyve kokusu alabiliriz gibi geliyor..

Parfum Intimes Silk Mandarin Santal Eau de Parfum

Silk Mandarin Santal

Çin mandalinası, Hindistan’dan nadir ve kıymetli sandal ağacı, mimoza, ballı misk ve beyaz ağaçlar.. Sıcak ve çiçeksi kokular bir arada kullanılmış. Notalarının yerlerine göre şaşırtabilecek bir koku olduğunu tahmin ediyorum.

Parfums Intimes Lace Orange Flower Eay de Parfum

Lace Orange Flower

Zarif ve parlak potakal çiçeği, Kuzey Afrika harmanları ve pembe greyfurtla birleştirilmiş bir Fransız parfümü..

Chiffon Peony Freesia Eau de Parfum

Chiffon Peony Freesia

Şakayık ve yumuşak çiçek kokuları, Güney Afrika’dan beyaz frezya, İtalyan bergamotu ve vanilya ile sıcak ve havadar, ince ve romantik bir parfüm.

Velvet Amber Blackberry Eau de Parfum

Velvet Amber Blackberry

Amber, kehribar, Fransız böğürtleni ile kadınsı ve sımsıcak bir koku.

  • 11 Eylül 2010 tarihli, eski blogtan yazımdır.

Yorum ||| Comment